Thursday, January 22, 2009

my house ~ rumah sewa je.


hahaha ni la rumah aku di salah satu taman di seri kembangan. aku stay ngan kawan2 yg sporting & hidup aman damai hehehe...aku suka rumah ni sebab tempat dia best sunyi & rileks.aku suka lepak di rumah je kerana rumah ini ada astro, internet, ps2 (berangan nak beli ps3) & macam2 lagik...hehehe. nampak tak moto bawah payung tu..itu la transport yg dok aku drive ke opis..rempit tiap2 hari.
ok lah buat masa ni, ada masa nanti aku akan snap picture dari jalan nak masuk ke rumah aku & apa yg ada dalam rumah aku...adios...

9 comments:

  1. "macam pernah ku lihat.. tapi di mana yah?"...

    kherkherkher

    ReplyDelete
  2. a'ah kan di mana ya .....wah2 buat lupa la plak...kwang3x

    ReplyDelete
  3. Wawa,
    nanti jgn lupa tambah sket gambar 'laman yg subur' itteww
    occaayy...
    :-p

    ReplyDelete
  4. hahaha... mana moto i? nape xde kat situ?
    eh... umah i ker ni?
    (tetibe..)
    promote umah ke wawa?...

    ReplyDelete
  5. eddie : u takde time pic ni di amik..heheh takpe2 nanti klu ada i snap sekali lagik

    ReplyDelete
  6. wah.. ini rumahnyer.. wan.. jemputlah datang beranang.. : AG

    ReplyDelete
  7. ag: InsyaAllah...klu ada rezeki & masa sampai ler

    ReplyDelete

thanks for your comment..have a nice day!!!